Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oberta la convocatòria per a l’orquestra dels Goigs

<p class="MsoNormal" /> <span lang="CA" /><span style="font-family: Times New Roman; font-size: large;" />Es necessiten intèrprets de violí, de violoncel, de contrabaix, de flauta travessera, de trompeta, de trombó i d’orgue per formar part de l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix que, com cada any, tindran lloc a la Basílica de Santa Maria, del 22 al 30 d’agost en finalitzar la Novena.

</span></span><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Les persones interessades a participar-hi es poden inscriure fins al 18 de juny, al Servei de Cultura de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9 a 12 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre,<span style="mso-spacerun: yes;"> </span>o bé a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, de dilluns a divendres, de 5 de la tarda a 9 del vespre .</span></span>

<p class="MsoNormal"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"></span></span>

<p class="MsoNormal"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Per a més informació, es pot trucar al Servei de Cultura, al telèfon 93 890 04 59, o bé escriure un correu electrònic a l’adreça .</span></span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: