Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria Vall, Maria Jesús García i Isaac Tutusaus, millors estudiants vilafranquins

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;" /><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;" /><span style="font-family: Times New Roman;" />El Rotary Club de Vilafranca celebrava dilluns al vespre el tradicional acte de reconeixement als tres millors estudiants vilafranquins de l’any passat.

<span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><font face="Times New Roman">
<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

</font></span></span></span><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">El premi consisteix en una estada de 15 dies en un camp internacional Rotary, aquest estiu, a Itàlia.</span></span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">La millor ha estat Maria Vall amb una nota d’accés a la Universitat de 9’57. Exalumne del Montagut, ara estudia Medicina a la UB i dóna la casualitat que el seu germà també havia guanyat aquest premi dels Rotary.</span></span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">La Maria està molt contenta amb la possibilitat d’anar a Itàlia.</span></span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"> </span></span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">
<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"></span></span>

<span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"> </span></span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">La segona millor estudiant vilafranquina també és una noia. Es diu Maria Jesús García, exalumna de l’Eugeni d’Ors que va tenir una nota d’accés de 9’49. Aquest curs, la Maria Jesús ha començat els estudis d’enginyeria aeronàutica a la Universitat Politècnica i tot i que no en sabia res d’aquests reconeixements, està disposada a aprofitar l’experiència al màxim.</span></span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">El tercer premiat ha estat Isaac Tutusaus, exalumne del Milà i Fontanals, que ara acaba el primer curs de Física i Matemàtiques a la UAB. </span></span><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">L’Isaac ja pensa en el seu futur com a estudiant i té molts projectes.</span></span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"> </span></span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"></span></span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"> </span></span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">L’entrega dels premis, a l’hotel Pere III, va permetre als estudiants, acompanyats de la família, retrobar-se amb els seus antics professors.</span></span>

<h1 style="margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA"><span style="font-family: Times New Roman; font-size: large;">Aquests premis del Club Rotary de Vilafranca als tres millors estudiants s’entreguen des de fa 17 anys i acostumen a acabar amb un sopar.</span></span></h1>
<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"> </span></span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: