Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Oficina Tècnica de Joventut porta a Vilafranca l’exposició "Municipis sense fum"

Arriba a Vilafranca l’exposició Municipis sense fum que l’Àrea de Salut Pública de la Diputació de Barcelona cedeix a l’Oficina Tècnica de Joventut de l’Ajuntament i que estarà ubicada a l’Institut Eugeni d’Ors.

<br />Es podrà visitar fins al 21 de maig, al vestíbul i els passadissos del mateix centre i està adreçada a tot tipus de públic amb la intenció de fomentar l’abandonament de l’hàbit del tabac i evitar-ne l’inici del consum. <br />Consta de 32 plafons estructurats en sis blocs temàtics. El primer bloc és introductori i explica què és el tabac, la seva producció i quin és el patró de consum a Catalunya. El segon bloc explica quins són els efectes del tabac sobre la salut. El tercer bloc presenta els inconvenients del tabac a la societat. Els tres últims blocs següents il·lustren els diferents factors que influeixen en el fet de deixar de fumar totes les pressions externes actuals al voltant del món del tabac. <br />La mostra pot anar acompanyada d’una guia d’activitats amb propostes complementàries per realitzar amb els visitants de l’exposició, ja que, tot i estar exposada a l’IES Eugeni d’Ors, es convida a tots els centres de secundària a visitar-la. A més, l’exposició resta oberta a tota la població durant l’horari de 6 a 9 de la tarda de dilluns a divendres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: