Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les escoles Estalella i Circell guanyen premis Baldiri Reixac

<p class="MsoNormal" /><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;" /><span style="font-family: Times New Roman;" />Els alumnes de Cicle Inicial de l’Estalella Graells de Vilafranca han guanyat 2.000 euros per a comprar llibres en català per a l’escola amb el seu treball Els nostres nous jocs de patí en català, dirigit per les mestres d’educació física i de música.

</span></span><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Es tracta d’un treball de creació de jocs amb música i percussió de mans, inspirats en els jocs populars de pati que es canten tot picant les mans dels companys, que passen de generació en generació sense saber qui se’ls ha inventat i que són tots en castellà.</span></span>

<div></div>
<p class="MsoNormal"> 

<p class="MsoNormal"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"></span></span>

<p class="MsoNormal"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Quant a l’escola Circell de Moja ha guanyat un dels premis Baldiri Reixac pel projecte “vida sana”, sent la 9a vegada que l’escola rep un d’aquests premis, destinats a l’estímul i al reconeixement de l’escola catalana.</span></span>

<p class="MsoBodyText2"><span lang="CA"><span style="font-family: Times New Roman; font-size: large;">El projecte “vida sana” és interdisciplinar i hi participen tots els alumnes de l’escola, des de P3 a 6è amb l’objectiu de fomentar la vida sana posant l’accent en hàbits d’higiene, alimentació i descans personal. </span></span>

<p class="MsoBodyText2"><span lang="CA"><span style="font-family: Times New Roman; font-size: large;">En aquest cas, el premi està dotat amb 700 euros que es destinaran a adquirir llibres per a ampliar el fons de la biblioteca. </span></span>

<p class="MsoNormal"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"> </span></span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: