Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera quinzena de juny torna el Festival En Veu Alta, de contes i tradició oral per adults

Es tracta ja de la sisena edició d’aquest festival que te en la veu, en la paraula, el seu eix, i que busca a través d’espectacles de petit format acostar un tipus d’activitat artística poc reconeguda.

En aquesta edició, des del 4 fins el 13 de juny hi haurà un total de 12 actuacions repartides per diversos indrets de la comarca, buscant sempre espais amb caliu i bonics que no tenen perquè ser habituals per acollir activitats culturals.<br />A l’igual que ja es va fer l’any passat, en aquesta edició es torna a oferir un espectacle de tradició musical i oral tradicional. L’encarregat d’oferir-lo serà Eliseo Parra. Com explica Jordina Biosca, organitzadora del festival, consistirà en una classe magistral sobre tocar el pandero.
A banda, hi haurà narradors tradicionals, i també una activitat que servirà per parlar del món de la paraula, a càrrec de Ramon Solsona. Biosca remarca que es tracta d’un programa molt ampli i divers, que vol apropar fórmules culturals i artistes poc coneguts. La idea és convidar tothom a provar i descobrir coses noves.

El primer dels espectacles serà el dia 4 de juny al Sam Casino, i després n’hi haurà fins el dia 13 de juny passant per espais de Vilafranca, Olèrdola, La Granada, Torrelavit i el Pla del Penedès.<br />Es pot trobar més informació sobre el programa concret de la sisena edició al web enveualta.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: