Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La desena festa del Tastacontes bat rècords de participació

La desena festa del Tastacontes bat rècords de participació, amb una quarantena d’il·lustradors i escoles de tota la comarca.

Un any més, el carrer de la Font de Vilafranca es va omplir de gom a gom per a la celebració de les festa del Tastacontes. La iniciativa, organitzada pel centre d’expressió plàstica Zig Zag, arribava ja a la seva desena edició i ho feia batent rècords, amb la participació de quaranta il·lustradors d’arreu de Catalunya i de la majoria d’escoles de la comarca de l’Alt Penedès.
Per part dels il·lustradors, la valoració de la iniciativa és altament positiva perquè permet el contacte directe amb el seu públic.<br />Els il·lustradors fan un dibuix de presentació per tal que els nens i nenes puguin triar el que més els agrada. La festa, però, no és només per als infants, sinó també pels pares i mares. La Manoli Garrido acompanyava el seu fill, que havia escrit un conte a la seva escola.

Ara bé, del que no hi ha dubte és que són els més menuts els principals protagonistes d’una festa com aquesta. El Gerard havia presentat un conte i ens el resumia.

El Tastacontes va comptar amb música de jazz en directe, una cercavila dels capgrossos del Zig zag i l’actuació de diversos conta contes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: