Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La commemoració a Vilafranca del dia internacional de la dansa ha acabat amb les propostes més arriscades

Després que les escoles de dansa i, per tant, els estils més acadèmics, tinguessin el seu lloc en la commemoració del dia internacional de la dansa, el 29 d’abril, aquest cap de setmana era el torn de les propostes més arriscades i innovadores.

El programa, que es desenvolupava divendres i dissabte en diferents indrets de la vila, portava per títol Festival Off de dansa i pretenia encabir la dansa professional o semiprofesional en la celebració.<br />Tot plegat començava divendres a La danseria, amb els <em>xupitos </em>de dansa configurats per les propostes o fragments de propostes de la companyia La Taimada, Trinidad García, Susana Gonzalo i Jordi Soler.<br />Una de les organitzadores del festival, Olga Álvarez explicava que, aquest any, a causa de la crisi econòmica, no s’ha pogut organitzar un festival de l’envergadura dels anys anteriors. Però han pogut trobar molta gent interessada per la dansa que han volgut portar les seves peces a Vilafranca.

El festival Off de Dansa continuava el dissabte a la Plaça de la Vila amb una de les tendències de moda, el <em>dancemob</em>, coreografies espontànies a espais públics a les quals es pot unir tothom que ho vulgui. La ballarina Marta Sanmartín va ser l’encarregada de coordinar la proposta.

El festival va continuar amb <em>flashos </em>de dansa a la mateixa Plaça de la Vila i amb més propostes que es van desplaçar als bars El Centre i La Moderna.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: