Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

FIVIN forma als farmacèutics sobre els beneficis del vi

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

<span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;" /><span style="font-family: Times New Roman;" />La setmana passada FIVIN va organitzar l’últim taller formatiu que tancava un cicle iniciat al mes d’abril sobre “Els beneficis del vi en la dieta cardiovascular”.

</span></span><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Aquests tallers, organitzats al Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona, es dirigien exclusivament als col·legiats.</span></span>
<div></div>
<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">En els tallers es presentava el programa europeu “Wine In Moderation”, una campanya divulgativa que FIVIN promou a Espanya per incrementar la responsabilitat en el consum de vi, s’exposava informació científica rellevant sobre els beneficis del consum moderat i responsable de vi i per acabar, tenia lloc un tast de vins i caves.</span></span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"></span></span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"></span></span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Aquesta activitat té per objectiu fomentar unes pautes correctes de consum moderat i conscienciar a la població de la importància de l’alimentació sana i equilibrada.</span></span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: