Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Europa nega a Freixenet la possibilitat de registrar les ampolles

<p class="MsoNormal"> 

<span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;" /><span style="font-family: Times New Roman;" />El Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha rebutjat que les caves de la família Ferrer puguin registrar com a marca la característica esmerilada, tant en blanc com en negre, de les ampolles de cava Carta Nevada i Cordón Negro.

</span></span><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Amb aquesta sentència, anunciada la setmana passada, el màxim tribunal europeu avala la decisió prèvia de l’Oficina comunitària de Marques que ja havia denegat la petició, segons publica El Periódico.</span></span>
<div></div>
<div></div>
<span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Recordem que Freixenet havia presentat per primera vegada la sol.licitud per registrar com a marca la característica translúcida de les ampolles de Carta Nevada i Cordón Negro, l’any 1996, davant l’Oficina Europea de Marques. Al ser denegada, les caves de Sant Sadurní havien recorregut la decisió davant el Tribunal de la Unió Europea.</span></span>

<p class="MsoBodyText"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"></span></span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: