Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP demana cobrir les places de la Policia Local

El Partit Popular presentarà una moció al proper Ple de l’Ajuntament per demanar que es cobreixin les 7 places vacants de la Policia Local

El regidor Popular, Josep Ramon, diu que cal que l’Ajuntament iniciï els tràmits per cobrir les places vacants de la plantilla de la Policia Local de Vilafranca que actualment està formada per 65persones però hi ha un total de 72 places i, per tant, en queden set per cobrir. Els populars consideren que degut a l’augment de delictes amb violència cal reforçar la presència de la Policia Local al carrer.
Des del Partit Popular també expliquen que al 2003 es va aprovar una moció demanant el desplegament de la Policia de Barri però que finalment no es va poder fer perquè la plantilla era insuficient. Després, la plantilla es va incrementar fins a les 72 places actuals. Tot i així des del Partit Popular consideren que continuen sent insuficients. A més, asseguren que amb els diners gastats per pagar les hores extres es podrien cobrir les places vacants que hi ha.

Per al regidor del partit Popular, Josep Ramon, és indispensable aquest increment de la plantilla per tal que la policia pugui complir les seves tasques de manera òptima. A més demanen que en el període d’un mes es convoqui el Consell de Participació Ciutadana de Policia Comunitària que no es reuneix des del canvi de legislatura. El Partit Popular ho considera necessari perquè l’equip de govern exposi el seu model de desplegament de la policia de barri i també el Pla de Qualitat i Millora del servei de la Policia Local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: