Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Firart reduirà el nombre de pintors, i permerà alguna obra de format més gran a preu lliure

Els organitzadors del Firart estan ja treballant en l’edició d’aquest 2010 d’aquest autoservei de pintura de petit format que es desenvolupa coincidint amb la Festa Major de Vilafranca.

De fet divendres de la propera setmana els organitzadors, Petit Format S.L., convoquen els pintors que vulguin participar en aquesta vint-i-tresena edició a que portin dues obres representatives del seu treball, entre les cinc i les vuit del vespre a la seu del setmanari el 3 de vuit. Els pintors hauran de portar també una fotografia seva i un currículum sintetitzat.<br />De fet però, com explica Ricard Rafecas des de l’organització, enguany una de les novetats serà que es redueix el nombre de pintors presents a la mostra. Dels 66 de l’any passat, als 58 d’aquesta edició.
Recordem que els pintors presents han de presentar trenta obres de petit format, i una de més gran format que és la que serveix per la subhasta dels administradors de la Festa Major. Enguany a més, des de l’organització es facilitarà als pintors participants l’oportunitat de portar dues peces més de gran format i que podran vendre a un preu lliure.

Les obres que participen en el firart no estan sotmeses a cap condicionant temàtic o tècnic, a excepció del seu format. L’edició d’enguany se celebrarà del 21 d’agost a l’1 de setembre a la capella de Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: