Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà, aturada de 24 hores a RENFE

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

<span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;" /><span style="font-family: Times New Roman;" />Els sindicats Comissions Obreres i la Confederació General de Treballadors han convocat una jornada de vaga a nivell estatal de 24 hores que afecta als serveis de Rodalies, AVE i Mitja i Llarga Distància.

<span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><font face="Times New Roman"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><font face="Times New Roman">
<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

</font></span></font></span></span>
<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

</span></span>
<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"></span></span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"></span></span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Tota la informació està disponible a www.renfe.es<span style="mso-spacerun: yes;">  </span>i al telèfon 902 320 320. Per a informació específica del servei de Rodalies de Catalunya, els </span></span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">viatgers compten amb el web rodalies.gencat.cat i el telèfon 902 41 00 41.</span></span>

<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"> </span></span>

</span><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Els serveis mínims per als trens de Rodalies a Barcelona varien en funció del seu horari. En els períodes de major demanda, és a dir, entre les 6 i dos quarts de 10 del matí i entre les 5 de la tarda i dos quarts de 9 del vespre, seran del 66%. Durant la resta de la jornada baixaran al 33%.</span></span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: