Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

115 obres s’han presentat al novè concurs de pintura Ciutat de Vilafranca del Pilar de Vuit

Durant aquests dies es pot visitar a la capella de Sant Joan de Vilafranca l’exposició de les obres participants al novè concurs de pintura de El Pilar de Vuit.

 L’associació de vídues, jubilats i mestresses de casa organitza cada any aquest certamen que permet la participació de gent de totes les edats i que sempre compta amb una àmplia participació. Aquest any s’hi ha presentat 115 obres de tots els estils i tècniques.

A la mostra es pot veure quins han estat els guanyadors de cada categoria i el lliurament de premis es farà el proper 23 de maig en un dinar que tindrà lloc a l’Hotel Pere III i que és obert a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: