Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una vintena d’entitats es posicionen contra l’acte de PxC

Disset entitats de la comarca subscriuen un manifest de rebuig a l’acte que té programat Plataforma per Catalunya a Vilafranca

Les entitats signants han fet una crida a participar de la cercavila convocada pel mateix diumenge 25 a dos quarts d’una a la plaça de la Vila.<br />ACAPS Wilaia Alt Penedès, AFABAR, Associació Cultural La Fornal, Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès, Assemblea de Joves-CAJEI Vilafranca, Assemblea pels Drets Socials de Vilafranca, Ateneu Popular X, Col·lectiu per a una escola i una societat inclusiva, CUP de Vilafranca, Endavant Penedès, Entrepobles-Alt Penedès, Intersindical-CSC, La Llum del Nord, Vilafranca Sense Fronteres, Cornellà Sense Fronteres, Equalmón i Amics de Puerto Cabezas són les entitats que subscriuen el manifest titulat "Racisme ni a Vilafranca ni enlloc".<br />En nom d’aquestes entitats, Alba Pradas explicava que consideren l’acte de Plataforma per Catalunya una provocació.
Les associacions i col·lectius signants volen expressar la voluntat de treballar per fomentar una ciutadania oberta, plural i intercultural i entenen que la intervenció del polític ultradretà no ha de passar desapercebuda per al conjunt de la societat civil de la comarca. Per això demanen l’adhesió al manifest de rebuig a l’acte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: