Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inicien cinc accions de formació professional-ocupacional a la Fassina de Vilafranca

Al llarg d’aquest mes d’abril, el Centre de Formació Francesc Layret de l’Ajuntament de Vilafranca ha de posar en marxa cinc accions de formació adreçades prioritàriament a persones en situació d’atur. Aquestes accions estan finançades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

El 13 d’abril passat es va iniciar la primera, un curs de Socorrista Aquàtic amb una demanda de 60 sol·licituds i amb una capacitat de 15 places. Durant les properes setmanes es desenvoluparan les altres quatre accions. Concretament, el dia 23 d’abril al matí s’iniciaran les accions dedicades a "Aplicacions informàtiques de gestió comercial integrada" i al "Replantejament i funcionament de les instal·lacions solars fotovoltàiques". Posteriorment, divendres, 30 d’abril, també en horari de matí, s’iniciarà l’acció formativa de "Muntar, instal·lar, mantenir i reparar quadres i automatisme elèctrics". Finalment, l’acció anomenada "Microsoft Excel de nivell bàsic" s’iniciarà el mateix divendres 30 d’abril, en horari de tarda.<br />Aquestes són les cinc primeres de les 27 accions formatives que es portaran a terme al llarg de l’any, estructurades en 8 plans formatius, els quals, en el seu conjunt, posaran a disposició un total de 413 places.<br />Les persones interessades podran demanar informació a les dependències del Servei de Foment de l’Ocupació, a La Fassina (av. Catalunya, 22) o al Servei d’Orientació i Inserció professional-SOIP (plaça del Penedès 4, baixos). També es pot consultar la pàgina web de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: