Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop d’un miler de persones visiten el Bus dels Campions durant la seva estada a Sant Sadurní

La presència a la capital del cava del Bus del Barça de les 6 Copes van aixecar una gran expectació com ho prova el fet que prop de mil persones de totes les edats van visitar-lo durant les quatre hores que va estar instal·lat a la plaça del Pont Romà.

L’Ajuntament, a través d’Esports, Serveis Comunitaris i la Policia Local, va donar-hi suport i va ajudar a l’èxit de la iniciativa. A les 9 del matí, una hora abans de l’obertura del bus, ja hi havia una cua força nombrosa de persones que es va mantenir de manera constant fins a les 2 de la tarda. L’accés a l’interior del bus, on hi havia una reproducció de les sis copes guanyades pel Barça durant l’any 2009, es feia en grups de cinc persones. La visita durava només uns minuts i tothom aprofitava per fer-se una foto amb les copes. Val a dir que Sant Sadurní ha estat el penúltim municipi a rebre el Bus dels Campions, que durant els darrers mesos ha viatjat per tot Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: