Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Portes obertes a les llars municipals

Les llars d’infants municipals de Vilafranca mostren aquesta setmana la seva manera de treballar en jornades de portes obertes

Entre el 3 i el 14 de maig tindrà lloc el període de preinscripció d’alumnes per al curs 2010/2011 a les llars municipals d’infants. Vilafranca compta amb quatre llars municipals d’infants: l’Enxaneta, Sol Solet, Lola Anglada i el Parquet, una oferta que es complementa amb la que fan altres centres educatius de titularitat privada com l’escola Sant Ramon i la llar d’infants el Virolet. Com explica la directora de la llar l’Enxaneta, Roser Vives, la intenció és que les famílies coneguin i puguin veure com treballen les llars.

Vives remarca que l’objectiu de les llars és que els nens i nenes siguin feliços i puguin desenvolupar la seva personalitat a través de les activitats que realitzen. Respondre a les seves iniciatives i gustos.

Enguany es podran preinscriure a totes les llars municipals d’infants els nens i les nenes que hagin nascut entre l’1 de gener de 2008 i el 31 de desembre de 2009, a més a més, la llar el Parquet també disposarà d’algunes places per a infants nascuts entre l’1 de gener i el 12 de maig de 2010.

Totes aquelles famílies que vulguin obtenir més informació sobre les llars municipals d’infants abans de formalitzar la preinscripció poden consultar la pàgina web de l’Ajuntament a l’adreça www.vilafranca.cat a través de la qual també podran obtenir els impresos de sol·licitud de plaça.<br />Per tal de conèixer l’oferta educativa de les llars municipals, així com les seves instal·lacions, s’han organitzat aquestes Jornades de Portes Obertes que tindran lloc fins dijous, de 2/4 de 10 a 2/de 12 del matí. El personal educador també estarà a disposició de les famílies per aclarir possibles dubtes en relació a la formalització de la preinscripció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: