Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV i Ràdio Vilafranca líders en l’àmbit de les comarques penedesenques

Les darreres dades del baròmetre de la comunicació confirmen la posició de lideratge que tenen tant Penedès Televisió com Ràdio Vilafranca en el terreny dels mitjans audiovisuals pel que correspon a les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf.

<br />Penedès TV té una audiència de 30.000 espectadors de dilluns a diumenge, situant-se com a capdavantera de les televisions de proximitat en el conjunt de les comarques del Penedès. L’àmbit on la televisió té major influència és a l’Alt Penedès, però també es comptabilitzen més de cinc mil espectadors al Baix Penedès i Garraf.
Pel que fa a Ràdio Vilafranca les dades del baròmetre la situen com a líder en relació a les emissores locals i en general com una de les emissores més escoltades a la comarca, per sota de Catalunya Ràdio, però al mateix nivell que RAC 1 i la Cadena SER. Ràdio Vilafranca figura en el rànquing de les primeres 20 emissores de ràdio local de tot Catalunya. Es troba en concret a l’onzena posició del rànquing, al mateix nivell que Ràdio Arenys o Ràdio Sabadell. Per sota de Ràdio Vilafranca hi ha 220 emissores locals amb audiència controlada.

El Baròmetre de la Comunicació i la Cultura és l’estudi de mesura i anàlisi de les audiències dels mitjans de comunicació i dels consums culturals en els territoris de parla catalana i està impulsat per la Fundació Audiències de la Comunicació i la Cultura

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: