Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca signa conveni d’apadrinament de la riera de Llitrà amb l’ADF Penedès-Garraf

Dilluns va tenir lloc l’acte de signatura del conveni d’apadrinament d’un tram de la riera de Llitrà, entre l’Ajuntament de Vilafranca i la Federació d’ADF Penedès-Garraf.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el president de la Federació d’ADF, Jordi Canals, van signar el conveni en un acte, al qual també hi va ser present la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament vilafranquí, Ramona Suriol.<br />Les tasques de recuperació ecològica de la riera de Llitrà continuen avançant per tal de restaurar i donar valor a aquest corredor biològic. Amb el suport de les diferents empreses i entitats que ja van apadrinar un tram de la riera de Llitrà, el servei de Medi Ambient i el servei de Foment de l’Ocupació, a través de la Casa d’Oficis Entorn Penedès, estan treballant en el desenvolupament d’aquest projecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: