Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha mort Joan Ortiz, un dels fundadors del Torneig d’Hoquei base l’Enxaneta

Joan Ortiz tenia 64 anys, havia estat un conegut botiguer vilafranquí, primer amb un establiment a la Vall del Castell i després amb un supermercat al carrer Amàlia Soler.

Tenia una intensa activitat vinculada al món de l’hoquei patins i de la premsa local. Va ser co-fundador del Torneig d’Hoquei Base l’Enxaneta i també va ser president del Club Patí Sant Ramon. Era col·laborador habitual del setmanari El 3 de vuit. Ara fa 10 anys va patir una greu malaltia que el va postrar en una cadira de rodes.<br />La cerimònia d’enterrament es farà demà, dimecres, a les quatre de la tarda a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: