Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cercle Català de Negocis a Sant Martí

Sant Martí Sarroca acollirà l’acte de presentació del Cercle Català de Negocis, per parlar de la viabilitat econòmica de Catalunya com a estat

La sala polivalent de Sant Martí acollirà aquesta presentació que es farà el proper 15 d’abril a partir de un quart de 9 del vespre, i està organitzada per la Plataforma Sant Martí Decideix. Es comptarà amb la participació del sots president del Cercle Català de Negocis, Jaume Vallcorba que parlarà del dèficit fiscal i les limitacions pel desenvolupament català; i Àlex Sánchez responsable de noves tecnologies del Cercle Català de Negocis que tractarà dels avantatges d’un estat propi.<br />Les places son limitades, i cal confirmar l’assistència posant-se en contacte amb l’organització.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: