Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua la mostra de teatre infantil i juvenil

Divendres i dissabte es podran veure 4 obres interpretades per alumnes dels centres d’educació secundària a la Mostra de teatre infantil i juvenil de Vilafranca.

Aquest divendres, dia de Sant Jordi, i dissabte, a les 8 del vespre, tindrà lloc al Teatre Municipal Cal Bolet una segona tanda de representacions de la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil. Es podran veure dues obres en cada sessió. En els entreactes es fan activitats d’animació amb el públic, que van a càrrec de Jordina Biosca i Iris Gayete. Les entrades es poden comprar a la taquilla de Cal Bolet una hora abans de les sessions al preu de 3 €. <br />La Mostra ha congregat, el passat cap de setmana, 346 espectadors que van poder veure quatre obres de teatre.<br />Ara es podrà veure en acció els alumnes de l’Institut Alt Penedès, el Col·legi Sant Ramon i el Col·legi del Carme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: