Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenca la temporada dels Verds

Ahir, els Castellers de Vilafranca van actuar al Palau de Congressos de Catalunya, dins dels actes organitzats en el XXI Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Diabetis.

Aquesta ha significat la primera actuació dels de la camisa verda aquest 2010.<br />Els de Vilafranca han fet una actuació de castells de set, que han servit perquè molts debutants s’estrenessin. Primer han iniciat l’actuació amb tres pilars de quatre, i a continuació han tirat el tres de set. Seguidament ha estat el torn de la torre de sis i el quatre de set. Per acabar d’arrodonir l’actuació, els Verds han realitzat l’espadat de cinc, i han posat punt i final amb uns altres tres pilars de quatre.<br />La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà aquest diumenge 18 d’abril, a dos quarts d’una al jardí de Cal Figarot. És molt probable que en aquesta actuació es vegin els primers castells de vuit de color verd de la temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: