Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vaga de peatges es manté

La vaga de peatges comença aquesta tarda i es manté durant la Setmana Santa.

Després d’una reunió maratoninana de més de 12 hores patronal i sindicat de l’empresa concessionària de les autopistes catalanes, Acesa i Aucat, no han arribat a cap acord. A dos quarts de quatre de la matinada han decidit trencar les negociacions. És per això que els treballadors mantenen la convocatòria de vaga que comença a les sis de la tarda durant tres hores. També n’hi haurà aquest dissabte i els pròxims 5 i 6 d’abril. Davant dels possibles problemes que pot causar la vaga en plena operació sortida, la patronal es planteja aixecar les barreres per evitar col·lapses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: