Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC de Vilafranca proposa abandonar l’actual Consorci de Promoció Turística, i potenciar la marca Penedès

La secció local d’ERC a Vilafranca ha volgut fer públic el seu posicionament respecte la recent aprovació per part del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, de la marca turística dins la que s’englobarà el Penedès, i que recordem ha estat Costa Barcelona; amb un eslògan que diu mar, modernisme i Penedès.

En aquest sentit, Josep Quelart ha volgut posar de manifest què, malgrat el que ha manifestat el president del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, la marca que s’ha acabat aprovant és "Costa Barcelona", i que per tant el nom Penedès no hi apareix. Lamenten que no s’hagi apostat per la fórmula que sí ha estat viable al Maresme, on la marca registrada és "Costa Barcelona-Maresme".
Davant d’aquesta situació, des d’ERC de Vilafranca proposen que la capital de l’Alt Penedès abandoni el Consorci i que se’n creï un de nou que englobi els interessos de tot el Penedès turístic amb la voluntat de crear un projecte amb cara i ulls per potenciar tota la oferta del Penedès.<br />Quelart també ha demanat al president del Consorci, Lluís Valls, que faci un rectificació pública de les seves afirmacions, en que diu ha falsejat la realitat fent creure que el nom Penedès anava a la marca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: