Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Teatre Lliure torna a Cal Bolet amb American Buffalo, de David Mamet

El Teatre Municipal Cal Bolet presenta diumenge un dels èxits d’aquesta temporada teatral: American Buffalo.

L’obra es va estrenar el passat mes de gener al Teatre Lliure de Montjuïc amb impressionant èxit de públic. És la peça que va llançar David Mamet a l’èxit internacional, i ens arribarà servida per Julio Manrique, guanyador del Premi Butaca 2008 a la Millor Direcció.

American Buffalo és una obra moral, amb diàlegs brillants, que parla de la fidelitat als propis principis. Donny Dubrow, propietari d’una botiga d’objectes de segona mà, té un aprenent, en Bob, al qual pretén convertir en un home de profit. En Don, però, vendrà la seva ànima al diable, el tercer engranatge d’aquesta història, anomenat Teacher, que el tempta amb la possibilitat d’associar-se per cometre un robatori on l’objecte de desig és una moneda amb el búfal americà que en Don havia venut per sota del seu valor. L’any 1996 Michael Corrente va dirigir la versió cinematogràfica d’aquesta obra protagonitzada per Dustin Hoffman.<br />Les entrades costen de 10 a 16 euros i es poden adquirir a la taquilla del teatre demà de sis a vuit, al Tel entrada o el dia de la funció, una hora abans de l’inici de l’obra, que serà a les set.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: