Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU d’Olèrdola acusa l’equip de govern de trencar el municipi i no escoltar els veïns

El cap del grup municipal de CiU a Olèrdola, Xavier Pellisa, acompanyat de membres del seu grup han volgut fer pública la sensació que tenen de què en aquests moments el municipi es troba fraccionat i desil·lusionat davant de l’acció de l’equip de govern format per Alternativa per Olèrdola-Progrés Municipal, principalment pel fet que no s’escolta els veïns.

Pellisa remarcava que la situació es produeix tant a Moja, com a Sant Miquel i Sant Pere; i s’agreuja encara més a les urbanitzacions de Daltmar i Can Trabal.
Des de CiU han insistit en que la única solució a aquests problemes passa per un canvi de govern. Pellisa ha recordat també que ells sempre han estat oberts a escoltar les opinions dels veïns del municipi.<br />Els representants del grup municipal de CiU han apuntat per exemple la diversitat de criteri entre l’Ajuntament i els veïns sobre la nova escola de Sant Pere Molanta, així com els problemes amb la pista; el fet de construir el nou CAP i el Casal d’Avis a la primera planta del local de Sant Miquel en contra també de la opinió dels veïns; a Moja tot i les promeses de l’equip de govern no es farà l’Institut d’Olèrdola i l’escola que s’havia de fer a la zona dels Pins continua ocupant barracons provisionals.

Pitjor son les situacions segons CiU a les urbanitzacions, ja que diuen que l’Ajuntament posa traves a la seva recepció. Explicava Pellisa que en els darrers anys no s’han fet inversions en les urbanitzacions i que per contra es demana als propietaris que assumeixin els costos dels projectes d’urbanització.<br />D’altra banda els membres del grup de CiU a l’Ajuntament d’Olèrdola han volgut explicar també que la gestió a nivell econòmica de l’equip de govern és també nefasta, ja que han presentat un romanent de tresoreria de més d’1’5 milions d’€ com un èxit, quan en realitat es tracta de partides que no s’han executat. I algunes d’elles, explicava Pellisa, s’arrosseguen ja des de fa alguns anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: