Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenció per violència de gènere a Sant Julià

La Policia Local deté un individu per la presumpta comissió dels delictes de violació de domicili, trencament de condemna i violència de gènere.

Els fets van produir-se ahir a mitja tarda, quan una trucada telefònica rebuda a les dependències de la Policia Local va alertar sobre un conflicte en l’interior d’un domicili del barri de Sant Julià.<br />En arribar al lloc dels fets, la policia va localitzar al replà de l’escala una dona, acompanyada de la seva parella sentimental. Ambdues persones van denunciar als agents que, en arribar al seu domicili, s’havien trobat a l’interior del mateix a l’exparella de la dona, qui va accedir a l’immoble escalant i forçant la finestra de l’habitatge. Així mateix van denunciar que l’exmarit els havia insultat i agredit físicament.<br />Els policies van comprovar que l’agressor encara es trobava a l’interior del domicili i que mostrava una actitud agressiva. Després d’identificar-lo, van comprovar que tenia pendent una ordre judicial d’allunyament respecte de la víctima.<br />Davant dels fets exposats, els agents van practicar la detenció del presumpte agressor, el van traslladar a les dependències de la Policia Local i van instruir les corresponents diligències. La persona detinguda té 61 anys, resideix a Vilafranca i respon a les inicials J.J.B.P.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: