Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concert de primavera de l’Escola de Música de l’Alt Penedès

El dissabte passat, va tenir lloc al Centre Cultural i Recreatiu de Sant Pere de Riudebitlles, un concert de conjunts instrumentals dels alumnes de l’Escola de Música de l’Alt Penedès.

Els conjunts participants estan formats per nens i nenes d’alguns dels diferents municipis on l’Escola de Música de l’Alt Penedès té aules: la Granada, Santa Fe, el Pla, Torrelavit, Sant Llorenç d’Hortons i Sant Pere de Riudebitlles.<br />El públic, unes 200 persones, va gaudir de cançons conegudes i música de cinema o televisió interpretades per els diferents grups.<br />Per clausurar l’acte, els alumnes de Cant Coral van cantar la cançó Siyahamba.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: