Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila organitza divendres una nova edició de la Fira Fora Estocs, que s’instal·larà divendres a la plaça de la Vila

Un any més, coincidint amb el final de la temporada d’hivern, Centre Vila organitza aquesta fira a través de la qual els comerços associats ofereixen els seus productes a preus molt rebaixats.

La gerent de Centre Vila, Cristina Bundó, comentava que el període de rebaixes acaba dissabte, i que la fira de divendres serà una darrera oportunitat per els mateixos comerciants de buidar els seus estocs amb la intenció de dilluns iniciar la nova temporada. Bundó insisteix en que es tracta d’una fira, no és la botiga al carrer ni unes rebaixes; ja que algun establiment fins i tot portarà ja peces de la nova temporada.
En aquesta edició s’estrenarà també una nova imatge corporativa, amb carpes unificades que donaran una imatge unitària a la Fira. La intenció és de fet consolidar la fira en el calendari vilafranquí.

Bundó ha comentat també que tot i que encara ha de finalitzar la temporada d’hivern, els indicadors que tenen des de Centre Vila apunten que no es pot considerar que hagi estat bona. L’inici va ser fluix, degut al bon temps, i les rebaixes van coincidir amb l’arribada del fred el que va fer revifar una mica les vendes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: