Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca va acollir ahir el Consell de la Federació de Convergència Democràtica a la Catalunya Central

L’Auditori de Vilafranca acollia ahir al vespre l’acte del Consell de la Federació de Convergència Democràtica a la Catalunya Central.

Aquesta trobada, periòdica i itinerant, ha arribat a Vilafranca del Penedès per a tractar les qüestions d’actualitat que afecten els càrrecs electes del partit a les comarques del Penedès, l’Anoia, Osona, Berguedà i Bages.<br />L’acte va comptar amb la intervenció de Jordi Moltó, president de la federació, que va apuntar els temes principals a tractar poc abans d’iniciar-se la trobada.

Durant la trobada també va intervenir l’alcalde de Vilafranca Pere Regull i el president comarcal de Convergència Democràtica Raimon Gusi. Aquest darrer expressava la satisfacció de que Vilafranca acollís l’acte.<br /><br />El Consell de la Federació de Convergència Democràtica a la Catalunya Central es cloïa amb la intervenció de Lluís oromines, diputat al Parlament de Catalunya i responsable de política municipal del partit.

D’altra banda, CiU surt aquest cap de setmana al carrer amb parades arreu de Catalunya per obrir el diàleg a la ciutadania. A Vilafranca a partir de les 10 del matí es muntarà una carpa al mercat, a l’alçada de la Font de Sant Magí. A les 12 del migdia està prevista la presència del diputat i portaveu del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol i el portaveu adjunt, Josep Maria Pelegrí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: