Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’organitza a Olèrdola un Festival solidari a benefici d’Haití

Es farà el dissabte 6 de març, al local Rossend Montané de Sant Miquel, i l’organitza el Centre Cultural "Virgen del Rocio" d’Olèrdola. Entre la desena d’artistes que hi participaran hi ha la presència de Julio Madrid i "El payo" Juan Manuel.

La iniciativa ha estat del Centre Cultural "Virgen del Rocio" d’Olèrdola, que ha promogut la convocatòria d’un festival d’actuacions pel proper dissabte 6 de març a partir de 2/4 de 10 de la nit, al local social Rossend Montané de Sant Miquel, sota el lema "Olèrdola per Haití". El festival té una durada prevista de prop de 3 hores i inclourà coca i cava per a tothom. L’aforament és limitat i el preu de l’entrada, fixada com a donatiu, és de 10 euros. La recaptació es preveu lliurar a l’Ajuntament perquè sigui aquest qui la canalitzi i la faci arribar a una de les ONG’s que intervenen en les tasques humanitàries a Haití.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: