Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Novetats del Carnaval a Vilafranca

La comissió del carnaval 2010 ha presentat el programa i les principals novetats per la celebració d’aquest any.

Alguns dels membres de la cort del Rei Carnestoltes VIIè, acompanyats pel regidor de cultura Raimon Gusi, el cap del servei de cultura, Àngel Hom, i el representant del Casino Unió Comercial, Miquel Alsina, han exposat les principals novetats del Carnaval 2010 de Vilafranca.<br />En total seran 35 els participants el la rua d’enguany, entre carrosses i comparses, mentre que 10 han quedat fora de la convocatòria. El límit de participants es deu, d’una banda a la voluntat de no allargar la rua, i de l’altra, la repercussió de la crisi en els premis. <br />A banda, la comissió d’aquest any també ha posat dues condicions bàsiques per poder participar: el límit de volts dels equips de música i la prohibició de consumir alcohol.

Aquestes mesures, s’han pres principalment, també degut al gran nombre de participants, que enguany arribaran gairebé a les 2600 persones.

Una altra de les novetats per al Carnaval d’aquest 2010 és un retallable que es troba al final del programa d’actes i que va a conjunt amb el cartell. Al retallable s’hi veu la concubina i el Rei Carnestoltes al balcó de l’ajuntament, i està pensat perquè qualsevol el pugui muntar. <br />Per últim, i com ja fa dies que s’anuncia, la novetat principal és que la concubina està embarassada i que surt de comptes el dissabte 13 de febrer pel Carnaval Infantil. De moment, només sabíem que seria un nen, però ara també coneixem quin nom tindrà. En tot moment, la concubina anirà acompanyada del Doctor Tetas per si es posa de part.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: