Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova aula de psicomotricitat a l’Escola Montcau de Gelida

Una de les prioritats que l’Ajuntament de Gelida ha marcat des de l’inici del mandat és l’Educació. En aquest sentit, des del pressupost de l’Ajuntament es dediquen diferents esforços als diferents centres educatius del municipi.

Però a banda del dia a dia, l’Ajuntament ha assumit una important inversió per a l’Escola Montcau: la construcció d’una nova aula de psicomotricitat. El cost total del projecte és de 140.000 euros, assumits al 100% per l’Ajuntament de Gelida. <br />La construcció d’aquest nou equipament, situat a l’espai de l’antic porxo del Montcau, permet alliberar altres espais de l’escola, de manera que es poden dur a terme les diferents activitats educatives sense problemes de superposició d’espais.<br />L’aula té una superfície de 84m2 i dóna servei als alumnes d’educació infantil per a fer les classes de psicomotricitat, activitat que necessita un espai concret i diferent al del gimnàs de l’escola. Fins ara aquestes classes es feien al menjador del centre, fet que reduïa la seva capacitat. Cal destacar que aquesta nova aula de psicomotricitat servirà també com a espai polivalent a fora d’hores lectives i així poder donar servei a altres activitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: