Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llambrusca celebra el carnaval

Ahir va ser el dia escollit per Llambrusca per celebrar el carnaval.

Durant els darrers dies, els tallers i sessions s’han dedicat a preparar disfresses i manualitats relacionades amb aquesta festa. L’espai de Llambusca, situat a l’edifici dels antics jutjats, està decorat amb tot de motius carnavalescs. A banda de tots aquests treballs de caire manual, els usuaris van rebre la visita de dues animadores que, unides a les responsables dels tallers, van amenitzar la vetllada amb música i cançons que feien participar tots els presents.<br />Llambrusca Alzheimer Penedès és una associació que treballa per a que els malalts d’Alzheimer i altres demències puguin mantenir la seva ment en ordre el major temps possible.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: