Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur a la comarca de l’Alt Penedès torna a pujar al mes de gener i ja s’acosta a les 8.000 persones

En concret el mes de gener s’ha tancat amb la xifra de 7.936 persones a les llistes de l’atur de la comarca de l’Alt Penedès.

Això suposa un increment de 290 persones més que el mes anterior. També a Vilafranca l’atur ha crescut amb una proporció similar. A la capital de l’Alt Penedès s’ha passat dels 3.209 aturats del mes de desembre als actuals 3.350 aturats, el que suposa un increment de 141 persones més. En el conjunt del territori de les tres comarques penedesenques malauradament ja s’ha superat també la xifra els 30.000 aurats. En concret les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf sumen en el seu conjunt la xifra de 30.212 persones a l’atur, el que significa una taxa d’atur del 17’28%. Aquestes dades estan en consonància amb les de la resta de Catalunya que aquest mes de gener també han estat negatives.<br />L’atur a Catalunya s’ha incrementat en 22.122 persones durant el mes de gener, un 3,94% més respecte al mes passat, fet que l’ha situat com la comunitat autònoma on més ha crescut la desocupació en aquest període. Aquesta pujada ha deixat el nombre total d’aturats a Catalunya en 583.883 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: