Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es reuneixen els portaveus municipals amb els veïns afecats pel pas de l’AVE

La reunió va tenir lloc ahir al vespre i va acabar amb un acord comú d’iniciar un seguit d’accions reivindicatives per tal que Adif s’avingui a complir els compromisos subscrits amb l’ajuntament i els veïns a l’estiu passat i que ara no s’estan complint.

L’ajuntament redactarà un manifest per fer públics aquests incompliments i el presentarà en un acte que tindrà lloc el proper 22 de febrer a l’estació de Vilafranca.<br />L’alcalde , Pere Regull, explica que aquest serà el punt de partida d’un seguit d’accions i mesures de pressió que es posaran en marxa , si abans no hi ha una resposta en positiu per part d’Adif.
L’alcalde va explicar ahir als portaveus municipals el resultat d’una reunió a la que va assistir fa dues setmanes com un veí més, amb la responsable del servei d’atenció a l’usuari d’Adif, Èlia Monfort. <br />Una de les queixes de l’ajuntament és que s’havia de fer un estudi tècnic amb presència d’un representant municipal , i Adif no permet ara aquesta entrada d’un tècnic de l’ajuntament.

Així , doncs, si ni hi ha un canvi de postura per part d’Adif, a partir del 22 de febrer Vilafranca iniciarà un seguit de mesures de pressió per tal de resoldre els problemes de sorolls i vibracions que ocasiona el pas de l’ave.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: