Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Rua de Carnaval serà retransmesa en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió

Eldilluns Vilafranca es disposa a viure una nova edició de la tradicional Rua de Carnaval i els oients i espectadors de Ràdio Vilafranca i Penedès TV la podran seguir en directe.

Pel que fa a la televisió, l’especial en directe s’oferirà amb la realització de Jordi Morgades i la presentació del locutor Jaume Recasens, que s’acompanyarà de les intervencions de Jordi Teruel i de Joan Mata. S’ha planificat una il·luminació especial del tram de carrer on s’ubicaran les càmeres, amb 20.000 wats de potencia. Hi haurà un equip mòbil amb tres cameres, una de les quals anirà en una grua, que estarà situat a la Rambla de Nostra Senyora per oferir el desenvolupament de la Rua de carnaval. Hi ha prevista una primera connexió d’ambient abans de l’informatiu de les deu de la nit i després de l’informatiu. A partir de dos quarts d’onze i fins les dotze de la nit s’oferirà el pas de totes les carrosses i les comparses per davant de l’empostissat on es troba el jurat del carnaval. La retransmissió de la Rua de Carnaval de Vilafranca es podrà veure també en repetició per Penedès Televisió el dissabte 20 de febrer i el diumenge 21 de febrer a partir de les dotze del migdia. D’altra banda, Ràdio Vilafranca oferirà també, i com és tradicional, la retransmissió íntegra de l’inici de la rua de carnaval, situant la seva unitat mòbil a l’Avinguda de Tarragona, per oferir les vivències a peu de carrer d’una activitat lúdica i festiva tan destacada com aquesta. L’emissora municipal comptarà en la locució als veterans comentaristes carnavalers, Pep Vergés i Àlex Santamaria. L’emissió començarà a les 10 de la nit i s’allargarà mentre duri tot el recorregut de la rua en la seva arribada des de l’Avinguda de Tarragona fins a la Rambla de Nostra Senyora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: