Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pianista vilafranquina Montse Rios presenta el seu disc “El piano en el Romanticisme europeu” amb un concert a l’Auditori

El concert tindrà lloc aquest diumenge a l’Auditori Municipal a les 19h.

<div>Montse Rios es va formar musicalment al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i va finalitzar els seus estudis amb Menció d’Honor del Grau Superior de Piano. També ha estudiat a França, Itàlia i Bèlgica i en l’actualitat forma part del quartet Alla riversa.</div>
<div>La pianista ha decidit gravar aquest disc quan ja fa tres anys que interpreta el mateix programa en públic. Per fer-ho, ha escollit els compositors més representatius del segle XIX i finals del XX del romanticisme i el post-romanticisme com Brahms, Rachmaninoff, Liszt o Granados.</div>
<div></div>
<div>Abans del concert, han fet una presentació del disc a l’Auditori del Vinseum, en el qual també hi ha assistit el musicòleg Marc Heilbron que ha parlat del significat del piano en el romanticisme.</div>
<div></div>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: