Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Lliga reumatològica rebrà els beneficis del tercer concert del cicle de Caixa Penedès

La tercera de les sessions del cicle de concerts d’hivern de Caixa Penedès estava protagonitzada per la cantant Carla Pires, que va oferir un ampli ventall de fados, amb un viatge musical amb cançons de diferents orígens i arrels.

<br />El concert destinarà en aquesta sessió la seva recaptació a la Lliga Reumatològica amb motiu del seu 20è aniversari. Dàmaris Joan, de la delegació altpenedesenca de la lliga, comentava a què destinaran els recursos.
La Lliga té nous projectes en perspectiva, com per exemple un que s’està estudiants per facilitar l’accés a les piscines municipals de la gent que té malalties reumàtiques.

El cicle tindrà encara dos concerts més. Aquest diumenge, Còctel Vienès actuarà en benefici de l’Associació Llambrusca Alzheimer; i el 14 de febrer serà l’Orquestra de Cambra de l’Empordà qui ofereixi la seva música en benefici de Càritas Interparroquial de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: