Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Instal·lació vegetal en el marc de Videt

La florista Foix Cervera planteja una instal·lació vegetal en el marc del Videt sobre el lema d’aquest any.

Sota el concepte Del profà i del sagrat, la florista vilafranquina Foix Cervera ha elaborat una instal·lació vegetal integrada per onze peces que vol constituir una mena de codi o gamma de colors que viatja entre el pagà i el religiós. Cervera inaugurava ahir al vespre aquesta instal·lació, titulada Codi de gammes PS, a la Biblioteca Torras i Bages. Ella mateix explicava el que ha volgut transmetre.

Cervera ha fet servir materials procedents de la mateixa natura que li han permès aquesta varietat de colors. Una de les característiques de l’obra és que aquests colors aniran evolucionant amb el pas del temps.

Aquesta instal·lació vegetal demostra que el festival de vídeo i art Videt 2010 segueix intentant obrir fronteres i vincular diferents disciplines. Ahir també es va inaugurar la vídeo instal·lació de Núria Romagosa Triabandera al cafè del Coro.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: