Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El carnaval xic organitzat per les AMPA se celebra a Cal Bolet

El carnaval xic organitzat per l’AMPA de les llars d’infants de Vilafranca fa que els més petits gaudeixin la festa.

<br />
Ahir al migdia, el teatre municipal Cal Bolet es va omplir de princeses, pollets, marietes, pallassos i moltes coses més. Els nens i nenes més petits tenien la seva festa de carnaval particular organitzada, com cada any, per l’AMPA de les llars municipals d’infants de Vilafranca.<br />Els nens i nenes van poder lluir les disfresses i ballar amb la música i l’animació de Jaume Barri, que va ser l’encarregat d’amenitzar la jornada.<br />Els pares i mares acompanyaven els infants a la festa que té l’avantatge de celebrar-se sota cobert i evitar així que els petits passin fred.<br />Durant la festa, vam parlar amb algunes mares que explicaven de què anaven disfressats els seus fills.

L’AMPA de les llars d’infants municipals de Vilafranca organitza actes com aquests per enriquir l’oferta d’activitats destinada als nens i nenes més petits, sobretot en la franja de zero a tres anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: