Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge s’inauguraran les obres de millora dels accessos i les noves pistes de l’Escola Jacint Verdaguer

Diumenge, a les 12 del migdia coincidint amb la jornada de portes obertes, tindrà lloc l’acte d’inauguració de les obres que s’han desenvolupat de maig a desembre de 2009 a l’Escola Jacint Verdaguer de Sant Sadurní.

Aquestes obres les va promoure l’Ajuntament de Sant Sadurní i es van finançar a través del Fons Estatal d’Inversió Local. Amb aquesta intervenció es van condicionar les pistes poliesportives i es va fer un nou accés lateral al centre educatiu. L’obra es va adjudicar per un import de 293.149 €.<br />Segons explica el director de l’escola, Josep Maria Esteve, les obres han permès remodelar dos patis del centre que feia temps que estaven en males condicions, i també s’ha canviat una pista de lloc, gràcies al conveni subscrit amb el propietari del terreny del costat. El resultat és un recinte escolar molt més equilibrat, estèticament més atractiu i amb una zona exterior més adequada a la realitat d’un centre educatiu que ha rebut multitud de premis aquests darrers anys. Les modificacions han comportat un augment dels metres quadrats de pista poliesportiva, a la vegada que també s’han guanyat metres en la banda de l’escola contigua al CAP.<br />L’escola continua tenint dues entrades. La dels petits, que accedeixen al centre per la porta principal, i la dels alumnes a partir de tercer de Primària, que són els que entren per la porta que hi ha al costat de l’escola bressol La Fil·loxereta. Aquest segon accés és el que s’ha millorat, i encara s’acabarà de completar quan aquest 2010 es faci l’ampliació de La Fil·loxereta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: