Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU surt al carrer amb parades arreu de Catalunya per obrir el diàleg a la ciutadania

La Federació de Convergència i Unió, liderada pel seu president Artur Mas, surt al carrer aquest dissabte, de forma massiva, en el que serà una nova mostra de mobilització del seus càrrecs i militants.

En aquesta ocasió, des de la Federació s’ha organitzat una multitudinària i simultània sortida al carrer amb parades instal·lades en diverses poblacions d’arreu de Catalunya. <br />A Vilafranca a partir de les 10 del matí es muntarà una carpa al mercat, a l’alçada de la Font de Sant Magí.  A les 12 del migdia està prevista la presència del diputat i portaveu del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol i el portaveu adjunt, Josep Maria Pelegrí.<br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: