Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

5 municipis del Penedès participen a la segona tanda de consultes sobre la independència

Els municipis del Vendrell, Gelida, Sant Quintí de Mediona, Les Cabanyes i Llorenç del Penedès celebren aquest diumenge la consulta, en la segona ronda de referèndums independentistes que s’organitza a Catalunya.

Recordem que Vilafranca, Vilanova i l’Arboç, ja van fer les seves consultes en la primera tanda , el passat 13 de desembre. <br />Es trasllada a la ciutadania la pregunta sobre si s’està d’acord o no respecte a la possibilitat que Catalunya pugui ser un estat propi en el marc de la Unió Europea. Pot votar qualsevol ciutadà de més de 16 anys que estigui empadronat al municipi, sigui quina sigui la seva nacionalitat. El Penedès aquest diumenge , de 9 del matí a vuit del vespre, poden anar a votar unes 38.000 persones. La principal població en fer la consulta és el Vendrell , amb un cens de 28.700 persones, i l’obertura de cinc col.legis electorals. El municipi més petit és Les Cabanyes, amb un cens de 733 electors, i un col.legi electoral, que estarà situat al Centre Cultural . Gelida té un cens de 5.600 persones i el col.legi estarà situat a l’antiga caserna de la guàrdia civil. A sant Quintí són 1.780 electors i el col.legi s’ubica al Casal de la Gent Gran.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: