Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon-Bernat-Mestres ha presentat el seu darrer llibre "El teatre de la mort", amb un acte al Sam Cafè

La presentació es va fer divendres, i l’autor va estar acompanyat per un bon nombre de persones que van voler compartir amb ell aquest moment. Bernat-Mestres, amb "El teatre de la mort", segueix la seva línia de novel·la negre, però potser arribant a ser la seva obre més aconseguida.

Ell mateix, en acabar la presentació comentava aquesta sensació.
A l’igual que la majoria de les seves obres, el marc en que es mouen els personatges és Vilafranca i l’Alt Penedès, un fet que permetrà que la gent de la comarca pugui reconèixer alguns indrets. Es tracta d’una obra molt dinàmica, amb acció constant, que enganxa al lector, i que ha estat editat per l’editorial setzevents. Precisament l’editor Manel Subirats explicava que havien considerat que es tractava de la millor novel·la negre en molt de temps.

L’acte de presentació es va completar amb l’actuació dels grups Vincent Band Rock, Take Away, Jonhy & Simó i Pep Picas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: