Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Música i cant coral a les Festes de Sant Raimon

La música i el cant protagonitzen dos dels principals actes d’aquest cap de setmana a les festes de Sant Raimon.

El dissabte al vespre, les festes d’hivern dedicaven una part important del programa d’actes a la música i al cant. A l’Auditori Municipal tenia lloc el concert de la formació vilafranquina Romesco i dels Estel Roig.

 

Els Romesco van interpretar melodies a capella o amb acompanyament musical mínim.

Però, poc després d’aquest concert, també hi havia la possibilitat de sentir el Cor Xamusia en una audició que va comptar amb la participació de la Coral Amics del Cant i la Coral Infantil El Petit Vailet. En aquest cas, l’escenari era l’Església de la Trinitat i la direcció corria a càrrec de Pere Lluís Biosca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: