Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Festes de Sant Raimon han finalitzat amb un balanç positiu

La darrera activitat va ser un multitudinari concurs d’estirada de corda.

Els coordinadors de les festes de Sant Raimon ja poden descansar desprès de tres setmanes d’intensa activitat. Descansen i satisfets pels resultats. El cert és que el temps els ha acompanyat en la majoria d’actes i aquest darrer cap de setmana ha estat molt intens. La darrera activitat l’organitzava el col·lectiu Drops i era la sisena edició del popular concurs d’estirada de corda que es va celebrar ahir al vespre al pavelló d’hoquei de la zona esportiva. En el transcurs d’aquest acte el coordinador de les festes, David Martí, feia una valoració global molt positiva. En general les activitats de les festes han comptat amb molta presència de públic. Aquest cap de setmana especialment. Com a mostra del bon ambient viscut durant les festes hi ha l’estirada de corda. L’èxit  va ser absolut tan en presència de públic com amb la participació d’equips. 4 equips d’unes 10 persones cadascun es van disputar els premis. D’una banda a l’equip més fort i de l’altra a la millor disfressa. Entre els participants hi havia representants de diferents entitats i col·lectius de la vila, com els escoltes, el MIV, o les colles dels castellers de Vilafranca, els Xicots i els Falcons.<br />Els guanyadors van ser un equip de fora del Penedès, semi-professional. Els Monstrus de Banyoles, i el segon premi va ser per els Castellers de Vilafranca. En quan als premis a les disfresses el primer va ser per el ball de les Gitanes, disfressats de barrufets i el segon premi pels pollets del MIV.  

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: