Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca deté un individu amb una ordre judicial de detenció

Ahir dimecres 27 de gener una patrulla de la Policia Local va practicar l’arrest d’un individu que tenia vigent una ordre judicial de detenció.

Els fets es van produir a última hora de la tarda, quan una patrulla de la Policia Local es va adreçar al parc de Sant Salvador per identificar un grup de joves que generaven molèsties als clients del mercat. <br />Després d’identificar-los, els agents van comprovar que un d’ells tenia vigent una ordre judicial de detenció per trobar-se implicat en un robatori. Davant dels fets exposats els policies van practicar la detenció d’aquesta persona i la van traslladar fins les dependències de la Policia Local on es van instruir les diligències corresponents.<br />La persona detinguda té 34 anys, resideix a Vilafranca i respon a les inicials de S.T.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: