Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plaça Penedès va acollir al llarg del cap de setmana la presentació de la nova oferta lúdica de Nintendo Wii Fit Plus

Entre divendres i diumenge, els vilafranquins i penedesencs que ho van voler van poder comprovar el funcionament d’aquesta nova eina que l’empresa Nintendo llença al mercat.

Tot i el fred del cap de setmana, van ser força els curiosos que es van acostar fins a les carpes instal·lades a la Plaça Penedès per poder conèixer les novetats en quan a opcions de salut i exercicis que ofereix la nova wii. Partint de la taula d’equilibris, es programen tot un seguit d’exercicis físics que ajuden l’usuari a millorar la seva condició física i tonificació muscular.<br />Els qui es van acostar a aquest espai van poder, doncs, provar aquesta nova oferta, i comprovar les seves habilitats amb alguns del jocs d’aquesta popular consola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: